Dzień Babci i Dziadka - 24.01.2020 r.

26 stycznia 2020

„Moja Babcia i mój Dziadek to wspaniali są Dziadkowie” - tymi słowami rozpoczęliśmy uroczystości związane ze Świętem Babci i Dziadka, które odbyły się w naszym przedszkolu 24 stycznia 2020 r. Do wszystkich grup na uroczystości przybyli bardzo licznie Dziadkowie i Babcie przedszkolaków. Przedszkolaki bardzo wdzięcznie i szczerze wyraziły swoje przywiązanie i szacunek kochanym Babciom oraz Dziadkom prezentując program artystyczny. Ukochanym babciom i dziadkom dziękowano za cierpliwość, opiekę i czas, jaki poświęcają swoim wnuczętom oraz za ogrom bezinteresownej miłości. Następnie złożono życzenia dużo zdrowia oraz tego, aby wnuczęta dostarczały powodów do dumy i radosnego uśmiechu. Swoim najbliższym dzieci  wręczyły niespodzianki przygotowane w przedszkolu wspólnie ze swoimi paniami. Był to dzień niezwykły, nie tylko dla dzieci, ale także dla zaproszonych gości, dzień pełen wzruszeń, uśmiechów, radości. Zapraszamy do galerii!